metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
M... ~M... (Gość)25.09.2022 08:39

Jestem kibicem Piotrcovii od 30 lat,ale niestety z taką grą dziś z Elblagiem szans nie mamy, a i z Ruchem w kolejnym meczu nie wygramy. W młodzieżowej reprezentacji grają dwie bramkarki , ktore maja szanse zaprezentować się w dzisiejszym meczu, szkoda, że naszej Oliwii trener nie da szanst i MVP zostanie koleżanka z Elbląga... Obym się mylił, ale dziś znów stracimy 30+ bramek

00

bcm ~bcm (Gość)20.09.2022 18:15

Miałem rację bo przewidziałem ,że Gniezno będzie grało ambitnie. Brawo panie trenerze no czapki z głów za rozszyfrowanie gry przeciwnika. Szkoda, że nie widział pan ,że ten mecz Piotcovia przegra w tym dniu z każdym innym przeciwnikiem nie licząc ligowych beniaminków. Szkoda tylko dziewczyn.

31

oFca ~oFca (Gość)19.09.2022 21:11

Brawo dziewczyny! Najważniejsze, że komplet punktów został w Piotrkowie.
Słowo do klubu kibica: Jesteście tragiczni.. zero jakiegokolwiek dopingu. Momentami czułem się jakbym był na meczu w Gnieźnie. Weźcie się do roboty! Dziewczyny potrzebują wsparcia z trybun!

51

Krzysiek123456 ~Krzysiek123456 (Gość)19.09.2022 12:11

Wasze narzekanie jest straszne. Mamy skład na jaki pozwala budżet, a ten nie jest z gumy. Dziewczyny dają z siebie wszystko, a problemem jest chyba trener. Ciekawi co o nim myśli środowisko piłki ręcznej bo z boku, wygląda jakby nie miał jakiejkolwiek koncepcji. Najgorsi jednak w tym wszystkim, są mieszkańcy Piotrkowa. Drużyna w najwyższej klasie rozgrywkowej, a kibiców brak, lepiej siedzieć w domu, a dzieci na kompie cały dzień. Jeśli ktoś słyszał o Piotrkowie w naszym kraju to tylko dzięki piłce ręcznej, Kamilowi Majchrzakowi i stolicy.

70

kibic ~kibic (Gość)19.09.2022 16:56

Polaskova 4 bramki w tym 2 z karnych. Aż takim problemem jest policzyć czy suma się zgadza?

40

tras ~tras (Gość)19.09.2022 12:31

Chętnie bym tabelę ligową zobaczył.

03

.... ~.... (Gość)18.09.2022 11:02

Zawodniczka, która popełnia najwięcej błędów MVP - i wszystko w temacie.

53

....... ~....... (Gość)18.09.2022 20:17

Ważne, że po takim meczu cenne punkty zostały w Piotrkowie. Obrona dziurawa jak ser szwajcarski, proste błędy w ataku. Widać brak Sarneckiej, aż za bardzo... Mam nadzieję że uda się to pukładać i będzie lepiej.

60

realia ~realia (Gość)18.09.2022 18:06

Poziom drużyny daję dużo do myślenia.Według mnie słabsza jak rok temu.Panie Prezesie jak pana nie stać na drużynę na medal to niech pan odpuści i da możliwość działać osbą ,które są tym zainteresowane.Jak takie osoby w ogóle istnieją.Jak takich osób nie ma to szkoda pana pieniędzy.Zrobić 1-wszą ligę i czekać na lepsze czasy.

35

jojo ~jojo (Gość)18.09.2022 17:27

Zaraz mnie za orzą odpowiedziami ,ale tu nie tylko trza się obawiać Elbląga .Gniezno za rok stanie się jak Jarosław ,a my znów jeden stopień w dół.

25

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat